Milyen gelt vegyek a babamnak? Mikor tor ki a foga?
Szia! En ugy hallottam, hogy a gel csak ideig-oraig hasznal, viszont a napokban talaltam egy olyan kiegeszitot, ami elvileg segiti a babakat, amikor jon a foguk. Amber nyaklanc, bokalanc es karkoto. En gyanakodtam, de facebookon csak dicsero hozzaszolasok voltak, hogy mennyire hasznal. Tobb internetes forumon is olvasgattam, es mind csak dicsertek, hogy teljesen megszunteti a fogzas fajdalmait.
En ma rendeltem egyet, 1-3 munkanap a kiirt megerkezesi ideje, ha szeretned par nap mulva leirom, hogy mit tapasztaltam, ha gondolod te is nezz utana b
Az amber nyaklánc nagyon jó, főleg, ha az a célod, hogy megfulladjon a gyereked. Akkor egyenesen kiváló választás.
Amúgy a Dentinox vált be nekünk. Nálunk általában az az egy éjszaka ultragáz, amikor áttör a fog, olyankor adok neki Panadolt.
37,8 nem láz, hanem hőemelkedés, erre azért, mert ennyi a hőemelkedése ne adj gyógyszert. Éjszakára, tehát esti elalvás előtt érdemes adni neki valamilyen fájdalomcsillapító hatással is bíró szert. Én a nurofent ajánlanám rá, annak van gyulladáscsökkentő hatása is és más a lázcsillapítási hatása is, mint a panadolnak (a panadol hőmérséklettől függetlenül csökkenti a testhőt, a nurofen pedig csak akkor, ha valóban lázas).
A kenegető szerek jó része legfeljebb pillanatnyi könnyebbséget hoz a gyereknek, másik része pedig vényköteles (nem véletlenül).
Mi három gyerekkel küzdöttük végig a fogzásokat, mi is próbálkoztunk mindennel, de igazából csak át kell vészelni ezeket a napokat, illetve alvás előtt érdemes adni varázsszert, hogy legalább éjjel tudjon mindenki (baba és anya is) aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!