Mindenhol azt olvasom hogy csak az áttörés előtti napokban szenved a baba. De nálunk már hetek-hónapok óta. Attól még ez ugye tuti fogzás?
Lehet hogy ránézetnék orvossal.
Az egyik lányomnak kétszer is volt fülgyulladása, iszonyatosan nyűgös volt hasonló tünetekkel, és mindez láz nélkül.
De Te érzed, hogy valami nem stimmel-e, én valahogy éreztem akkor, hogy máshogy viselkedik, mint szokott.
Nagyobb volt már, és voltak fogai, de a rágók még biztosan nem. Nem emlékszem sajnos, lehet hogy a fülét is piszkálta, már 6 éves idő közben, úgyhogy nem akarok olyat írni, amit nem tudok biztosan... :)
Hány hónapos?
Csak mert a fülpiszkálás inkább a rágó fogak növekedésére enged utalni, viszont ha még nincs foga, akkor az nem valószínű.
Ha nagyon piszkálja a fülét, akkor tuti hogy belenézetnék a biztonság kedvéért az orvossal. Holnap már vannak.
Jajj, most fület olvastam íny helyett, bocsánat, szórakozott vagyok. :)
Lényeg, hogy az íny piszkálás az a piciknél van, a nagyobbacskák inkább mindent a szájukba dugdosnak, rágcsálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!