Tojáshéj a fogak kibújásához?
Meg mond el még két varázsigét is, azt elfelejtette hozzá tenni.
Ha rendesen van táplálva a gyerek kálcium hiány nem állhat fent, ha még is, akkor nem a fogak kibújásánál fog érzödni.
Ha aggódsz érte, akkor fogorvoshoz vigyed.
Második, ne írjál ilyeneket, a végén megcsinálja.
Véletlenül se. Eleve gondolj bele, honnan jön ki a tojás, mi van annak a héján. Tyúxart adnál a gyerekednek?
Inkább vidd el gyerekorvoshoz meg fogorvoshoz.
természetesen előtte lemosnám és forráznám, nem vagyok hülye, és nem kenem be hipóval a gyerekem ínyét, és nem tervezem röntgennek kitenni, ezért nem vittem még el a gyerekorvoshoz, mivel a fogcsírák látszanak, tehát előbb utóbb lesz foga.
azért annyira ne lepődjetek meg a kérdésen, jó ha tudjátok, hogy van egy kalcium ampulla, a gyógyszertárban, darabja 3000 ft, csontritkulásosok szedik. aki feltalálta, gyakorlatilag a tészta gyárból származó tojás héj hulladékot dolgozta fel, és abból készítette. szóval annyira azért nem lehet nagy baromság.
Ha röntgenre nem viszed,de szerinted nincs baj,akkor miért írtad ki a kérdést?
Nem adnék neki,szerintem felesleges,de én 1-2 hónapon belül el vinném röntgenre,még senki se halt bele,és legalább meg nyugodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!