4 hònaposan jöhet a foga?
Figyelt kérdés
25-èn lesz 4 hònapos a kisfiam. Már 3 napja nagyon nyűgös,sokat sìr. Szinte egèsznap folyik a nyála,folyamatosan tömi az öklèt a szájába,mindent ami a kis kezèbe kerül rágja. Van,hogy nèha ráharap erösebben az öklère ès nagyon elkezd sìrni alig lehet megvìgasztalni. A cumit sem fogadja el,ahogy a szájába adom már köpi is ki ès sìrva fakad. Az este már láza is volt. Lehet ez a fogzástòl van? Az ìnyèn alùl látszik 2 fehér foltocska.2014. okt. 23. 11:08
1/9 anonim válasza:
igen jöhet ilyen korán is a foga... én fiamnak is korán kijött, még nem töltötte be az 5 hónapot akkor mikor először megkoccant a kanál :)
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor valòszìnűleg a foga lesz... szegènykèm nagyon nyűgös ès alig alszik. Remèlem,hogy hamar tùl leszünk rajta,mert nagyon rossz látni,hogy szenved.
2014. okt. 23. 11:22
3/9 anonim válasza:
Lehet kapni géleket ínyre. Én Dologel márkájút vettem (sötétbordó a tubus). Ha azzal átkenem az ínyét, 4-5 perc alatt elmúlik a fájdalom és ezzel együtt a nyűgösség is. Általában elég reggel és este bekenni.
4/9 anonim válasza:
Lehet a foga. A babámnak is ekkor kezdődött, és nem volt még 5 hónapos mikor kibújt. Mi dentinoxot használunk.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segìtsèget. Mindenkèppen kipròbáljuk valamelyik gèlt,mert szeretnèk segìteni ,hogy ne fájjon neki.
2014. okt. 23. 12:05
6/9 anonim válasza:
Igen a kicsi guzuk jönnek nálunk mind a három gyerkőcnél 4 hónaposan jöttek alul a fogacskáik 6 hónaposan már négy fogunk volt. Kenegesd neki ezek a kenőcsök amiket az előző válaszolók írtak nagyon jók.
7/9 anonim válasza:
Nalunk 3 hosan kezdodott 4 hosan kint volt 4 aztan 6 hosan 8 fog!!! Szoval barmi lehet :)
8/9 A kérdező kommentje:
Ma vettem èszre,hogy kibùjt a kèt kis szem foga :) Általában nem ezek bùjnak ki először.. jòl tudom?
2014. okt. 25. 12:46
9/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van pár napja.Ömlik a nyála,mindent töm és nagy nyűgös.Egész nap nyekereg és csak kézben van el..24-én töltötte a 4.hónapot.Én is a fogára gyanakodom..Kitartást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!