Jönnek a fogai?
Ha 2 hete folyik az orra, akkor biztos, hogy náthás, vagyis van egy vírusos fertőzése. Jó orvos lehet, ha 2 hete tartó orrfolyásra azt mondja, hogy nincs semmi baja...Az én fiamnak, ha nem beteg, nem szokott folyni az orra. És az enyém se. Ha folyik az orrunk, akkor betegek vagyunk.
De ettől függetlenül jöhet a foga is.
Amit sokan nem tudnak, hogy nem a fogzástól folyik a babák, gyerekek orra. Hanem fogzás idején legyengülhet az immunrendszerük, így fogékonyabbak fertőzések elkapására. És pl. az orrfolyást maga a fertőzés okozza és e mellett jöhet a foga is. És fogzáskor fokozódik a nyáltermelődés, amitől fellágyulhat a széklet is, így lehet lazább a széklet is tőle.
De majd kiderül, ha kibújik a fog.:)
Így van, ahogy az első válaszoló írta.
Biztos hogy kicsit meg van fázva, emelett a foga is biztos hogy jön. Nálunk is így van most épp. 9 hós, jön a 4.fog és meg is vagyunk fázva, sajna már én is :(
Hàt èn 4 orvosnàl jàrtam (hàzi, fü,l orr gègèsz, neonatologiàn, màsik hàzi ) az orrfolyàssal de mind az monta hogy fogzik. Nem talàltak a vèrkèp alapjàn sem semmit. Nem piros a torka, nem màs a mandlàja....
Egyèbkènt neki is màs a szèklete, nèga alig eszik, nyűgos, ès nem nagyon folyik az orra inkàbb csak szütyög, szinte nem is bíruk kiszívni belõle semmigt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!