Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Lehet a fogzás miatt csinálja...

Lehet a fogzás miatt csinálja ezt a kislányon?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapos a kislányom, az elmúlt 2 éjszaka nagyon nyugtalanul alszik, álmában is rúgkapál, forgatja a fejecskéjét jobbra-balra, és hol az egyik, hol a másik öklét kapja be. 2 hónapos oltás idején már nyáladzott rendesen, de a doki megnézte a száját, és nem látott fogzásra utaló jelet. Napközben is nyűgös, sokat sír. Ha a foga jön, mit kellene látnom ill. Éreznem a szájában?

2014. okt. 8. 12:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah és nem éhes, előtte szopizott, tápszer pedig nem kellett neki szopi után.
2014. okt. 8. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán inkább éhes. Ebben a korban lehet egy növekedési ugrás, amikor a baba már többet akar enni, de a mell még nem alkalmazkodott hozzá. Tedd sokat mellre, próbáld szaporítani a tejet, vagy emeld a tápszer adagot egy kicsit, és várd a hatást.
2014. okt. 8. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj egyet büfiztetni, és újra mellre tenni. Mérd is meg, hátha kevesebbet evett mégis, mint gondolod.
2014. okt. 8. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet az előttem szólóknak van igaza, de lehet fogzás is... vannak babák akiknél már ilyenkor elkezdenek mocorogni a gyökerek és viszket-fáj az íny, a picinek ezért állandóan a szájában van a keze, rágja, "vakarja" - ez nem azt jelenti, hogy pár hét és ki is bújik... ezt nekem a doktornő mondta.. az én fiam is nagyon hamar rágni kezdte az öklét :) 5 hónaposan koccant meg először a kanál a fogán :) - érezni igazából csak azt érzed amikor már ki is bújt... a recét :) bepirosodik, vagy kifehéredik, megduzzad az íny, de ha még csak a gyökerek mocorognak nem biztos hogy bármit is látsz rajta.. (én állandóan nézegettem neki, de nekem nem tűnt fel semmi, csak pár nappal a kibújás előtt..)
2014. okt. 8. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni.
2014. okt. 8. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor biztosan én is észre fogom venni, attól tartottam, hogy jön neki és nem veszem észre.
2014. okt. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!