Az alsó két fog után normáis hogy nem a mellette levő metszők, hanem a szélső metszők jönnek alul?
vagy nincs ennek üteme?hogy melyik mikor bújik?
és megkérdezhetem még, hogy akinek kék szemmel született a babája, mikor zöldült, v barnult be?
Elvileg a mellettük lévőnek kellene kibújnia, de nem minden baba olvassa a "nagy könyvet", hogy ezt tudja :D. Az én fiamnak is a metszők jöttek előbb és csak később a kettesek.
Nekem sötétkék szemmel született, és kb. 3 hónapos korára már sötétbarna volt. (Elvileg 1 éves korukig változik a végleges színre)
köszi a választ, majd jobban bele kell merülnöm a témába, mert még azt sem tudom, mi az, hogy "kettes"
csak nemrég látam a neten hogy egy gyereknek vámpírfogai lettek és még iskolás korra sem nőtt ki több a felső két hosszú metszőfogak után és csak 18felett lehet műteni szegényt
én már olyan kíváncsi lennék a babám szemére, alig bírom kivárni, hallottam ilyen amolyan hosszú távú változásról, csak nem tudom a gyakorlatban is ilyen sokáig tart vajon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!