Szorcsog a baba orra. A fogzastol van?
Maga a fogzás nem okoz náthát. Csak fogzás idején a babák, kisgyerekek immunrendszere gyengébb, ezáltal könnyebben kaphatnak el fertőzéseket és maga a fertőzés, pl. egy vírusos fertőzés az, ami fehéres, átlátszó, vizenyős orrfolyást okoz. De nem a fogzás, hanem a fertőzés.
Szerintem valamilyen fertőzést kapott el a kislányod, de ettől persze jöhet a foga is. De maga a fogzás okozza a tüneteket.
A tengervizes orrspray-t nyugodtan használhatod, egyenlőre erre mást úgysem tudsz. És ahogy már előttem leírták, lehet majd csak a következő napokban jön a többi, vagyis az erősebb orrfolyás. Ezzel én még nem vinném orvoshoz, ha más tünete nincs, mert csak a sok beteg gyerek közt valamit rászed, ami komolyabb. De ha már más tünetek is lesznek, akkor persze, vidd el az orvoshoz, vagy ha rosszabbul lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!