Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Fáj az ínye, jön a foga?

Fáj az ínye, jön a foga?

Figyelt kérdés

Éjjel gyakran ébred úgy 20-25 alkalommal.

3 óránként eszik éjjel is és 9 hónapos!

Sírva, ma már 3 szor aludt , aludt volna ő még többet az utólsó alvásnál de mivel az apja is elaludt és igen erősen horkolt + álmában még köhög is így felébredt, hiába tettem a szájába a cumit vigaszhatatlanul sírt.

Most is nyűgös pedig már evett is. Rág mindent.

1 hete sincs kibújt a 2 alsó foga.

2014. jún. 29. 17:09
 1/1 CsillaIrisz válasza:

Lehet a foga miatt de a 20-23 az sok. Nektek is meg neki is. Mi fogolajat hasznàlunk, ez aromateràpiàs olaj, arcba kell masszírozni. Ha làtom hogy nagyon fàj mellé kap kamilla golyót, estére 2dbot. Kúraszerùen szoktam adni 1-2 hétig. De egy kis turpissàg: a hamijàt ha főzöd egy kis teatojàsba tegyél egy mokkàskanàl ànizst és édesköményt. Nagyon jól nyugtatja!! Teànak is lehet ha megissza. A fiacskàm nem nagyon itta ezért ment a hamiba, imàdja!

Ezek mint kíméletes eszközök de ha semmi nem jó ott van még a foggél, az lidokainos. Végső esetben szoktam inkàbb éjjelre mert nem szeretem a vegyszereket de az is hasznàl. De a fiamnak leginkàbb a fogolaj jött be. Màr magànak kéri este. (13 hós) az antalvalinàl a legolcsóbb. A töbnit beszerezheted a gyógyszertàrban. De mielőtt hasznàlod mindenképp nézz utànna a golyóknak mert a homeopàtiàs szereket kellő körültekintéssel kell alkalmazni. A túl sok pl leszedâlhatja ababàt. Szóval a baba igényeihez kell beàllítani az adagot. Azt pedig fogod làtni. Sok sikert és mihamarabbi nyugodt éjszakàt!!

2014. júl. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!