Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » 7 hónapos babámnak még nincs...

7 hónapos babámnak még nincs egy foga se, de mostanában nagyon rosszul alszik éjszakánként és ma észre vettem hogy bal oldalon az ínyén van egy kis pukli. Szerintetek mi lehet az? Lehet hogy ott lesz egy fogacska? Lehetséges e vagy valami más az?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
az bizony fogacska :)
2013. nov. 14. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
2013. nov. 14. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az első és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerű....
2013. nov. 14. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
2013. nov. 14. 15:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :)

És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott először kibújni.

2013. nov. 14. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!