Sógorom pálinkával akarja bekenni a hat hónapos lánya innyét. Szerintetek jó rá?
Nem a válaszadó a hülye.
Szörnyű, hogy mennyi szemetet összefúj manapság a szél.

Attól függetlenül hogy a válaszadók egy része nem értette jól, nem tűnik normálisnak a kérdező sem...
Továbbá honnan tudja,hogy "drága szarok" a gyógyszertárban kapható,fogzás idején alkalmazható készítmények???
Valahol jogos,hogy azt írták,hogy vegyen rá valamit Ő,mivel nem az ő gyerekéről van szó,mégis feltett kérdést. Én tudom mi a helyes és mi a helytelen,ergo,ha ő is tudja,akkor csak csupa rossz indulat,hogy kibeszéli a családját!
Ebből adódóan a kérdés KAMU!!!!!
A kérdésre válaszolva (hátha valaki erre téved és hasznos lehet a válasz): Soha eszembe nem jutott alkohollal kenni a gyerekek ínyét. Az alkohol minden szempontból rossz ötlet,a felnőtteknek is,nem hogy egy fél éves babának. Vannak fájdalom csillapítók,pl panadol baby,vagy nurofen szuszpenzió csak van tán otthon a családnak,alapvető dolog,hogy legyen otthon nem csak lázcsillapító kúp,hanem szuszpenzió is,mert alacsonyabb láznál elég az utóbbi... azzal is be lehet kenni a baba ínyét- nem tudom hogy hatásos e,egy anyuka erre esküszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!