Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Meddig nyűgös a baba fogzás...

Meddig nyűgös a baba fogzás alatt? Amíg teljesen kibújik vagy csak amíg áttöri az ínyét?

Figyelt kérdés
Nálatok milyen jelek voltak?
2013. okt. 10. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Általában, amíg át nem töri az ínyét. Jelek: nyálzás (bár nálunk az nem olyan vészes), mindennek a megrágása, nyűgösség, esetleg esti felsírás (szerencsére nagyon ritka), híg és gyakori kaki.
2013. okt. 10. 15:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Van akinél használt valamit a borostyán nyaklánc??

2013. okt. 10. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Őszintén megmondom, én megvettem, de nem mertem rátenni. Éjszakára semmiképp nem hagynék ilyet a nyakában, úgy pedig azt mondják semmit nem ér. Azóta is ezt hallgatom a férjemtől, hogy ennyi pénzért minek kellett megvenni :-)
2013. okt. 10. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Most 4 hónapos a fiam, nagyon nyáladzik az ujját rágcsálja és a nyelvével is piszkálja az ínyét, minden meg akar harapni és ma nagyon nyűgös, és alig aludt. Szerintem a foga jön.
2013. okt. 10. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, nem kizárt. Nekünk a Viburcol kúp vált be nagyon, illetve, ha nagyon fájt neki, akkor Panadol, Nurofen, Algoflex baby. Mostanában valamennyire a Dentinox is használ, de érdekes módon csak a rágófogaknál.
2013. okt. 10. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
15 hónapos a fiam, már 5 hete nem alszunk... nappal nyűgös, éjjel gyakran felsír, van hogy 10-szer is. Volt olyan éjszaka hogy a Nurofen sem segített :( Kibújt már az egyik alsó rágófog, most együtt jön még 3 rágó és egy szemfog, horror. Csak addig nyűgösek a babák amíg a fog áttöri az ínyt, ez metszőfog esetében 1-4 nap, de a rágófogak pici pontokban törnek át már egy hónapja... Van olyan baba amelyik észre sem veszi, drukkolok hogy a tiéd ilyen legyen :)
2013. okt. 10. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy vettem észre, hogy mikor egy rész áttörik, akkor nyűgös. Mi végszükségben a dologel-t használjuk, gyógynövényes, édes íze van, nagyon szereti. Utána meg is nyugszik, gondolom a benne lévő macskagyökér (valeriana) miatt. Nálunk még a kanapét is rágja (13 hónapos), vagy minket harapdál(na). :-) A feneke lesz olyankor még nagyon vörös, foltosan, ilyenkor állítólag még a vizeletük összetétele is megváltozik. A borostyánlánc neki egyértelműen használt, sajnos jóideje nem találjuk, valószínűleg ő dugta el valahová, most abban a korban van...
2013. okt. 29. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nálunk is négy hónaposan kezdődött, hogy nyáladzik, ökle a szájában, de úgy tudom, ekkor még csak mocorognak a fogak. Nálunk is 8 hónaposan bújt ki csak a két alsó foga, pedig 4 hónapos kortól szenvedett miatta.
2013. okt. 29. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!