Vicces kérdés, de tényleg elkezdtem aggódni. Én sem láttam még fogatlan gyerkőcöt, de ugye nem létezik, hogy a tejfogak nem bújnak ki?
Novemberben lesz 2 éves a gyerkőcöm, és 6db fogacskája van, áprilisban bújt ki utoljára, azóta semmi...
Volt valaki, aki hasonlóan járt? Nyugtassatok meg :)
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske! Akkor várom a "jó" éjszakákat, és nem aggódom tovább, hogy jövőre fogatlanul megy oviba :)
Az első fogacska nálunk is 11hónaposan bújt ki, vártuk már nagyon :D
Második gyerekem: 10,5 hónaposan 2 fog alul, majd fél évig semmi. (Én szinte sajnáltam, mikor jöttek a következők, mert olyan cuki volt úgy a mosolya... :D )
3 éves szülinapja előtt nőttek ki az utolsók, azon belül sajnos már nem emlékszem időpontokra, vagy hogy két évesen épp mennyi volt, de sokára nőttek.
Enyémnek is későn jött az első, de utána gyorsan jött a többi. Most 19hónapos, felül 8foga van jobb-bal oldalon 1-4ig mind, alul pedig az első és negyedik fogak vannak meg.
két hete én is elvittem fogorvoshoz, és megkérdeztem, hogy alul a 2. fogak ki fognak jönni?? mert azoknak semmi nyoma! Erre másnap az egyik hegye előbújt, szóval az félig meglett, de a másik? Így olyan furán ferde a mosolya a picinek.
Egyébként nekem is azt mondta a fogorovos, hogy nyugi, jönni fognak!!
Valóban későn fogzik a te babád is, de elméletileg nincs ok panaszra! :)
Azért ha gondolod és megnyugoszol tőle, vidd el egy gyerekfogorvoshoz, csak konzultációra, és kérdezd meg tőle is, vagy hogy nézzen be a pici szájába- hátha mond valami megnyugtatót!! :)
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :) Fogorvosra már én is gondoltam, de sajnos egy sima védőnéni látogatás is katasztrófa nálunk :D Bár egyszer majd el kell kezdeni...
Kitartást az éjszakázóknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!