Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Melyik a legjobb fogzásra,...

Melyik a legjobb fogzásra, algoflex baby, nurofen vagy panadol?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 07:17
1 2
 11/16 balkalolka ***** válasza:
35%
Borostyán-nyaklánc vagy hűthető rágcsakarika. Ne gyógyszerezd csak ha beteg. A fogzás nem betegség.
2013. júl. 16. 11:31
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az okoskodásodat.Képzeld van nyaklánca is és rágókája is.EGyik sem ér semmit.

Oké,hogy nem betegség de az neki sem jó meg nekem sem ha egész éjjel ordít mert fáj neki és nem tud aludni.Vagy tévedek?

Panadolt vettem végül remélem ez jó lesz.

2013. júl. 16. 18:26
 13/16 Zsófianyu ***** válasza:

Nekünk azt mondta a gyerekdoki, hogy fogzási fájdalomra ne adjunk túl gyakran, azaz pl. naponta fájdalomcsillapítót, mert ha igazán lázas és beteg lesz, nem úgy fog neki hatni majd. :(

Próbáljátok ki a dentinoxot vagy az osa gélt. A második is hűsíti, de csak gyógynövény, a dentinoxba van lidokain is, ha jól tudom.

2013. júl. 18. 11:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Dentinoxal kenem neki.EGyébként nem kap minden nap csak ha éjjl nyűglődik a foga miatt.
2013. júl. 18. 17:21
 15/16 anonim válasza:
Mi is a Dentinoxot használtuk. Hűsíti a kicsi fogínyét,és picit elzsibbad tőle a baba foginye,így nem fáj neki annyira.
2013. júl. 20. 07:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Viburcol kúpot használtunk éjszakára. Homeopátiás szer, nagyon bevált. Nyugodtan aludt tőle. Nappal pedig Dentinox.
2013. júl. 31. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!