Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Miért ilyen nehezen törik át...

Miért ilyen nehezen törik át kislányom foga?

Figyelt kérdés
8 hónaposan kijött az első 2 foga alul.azóta be van durranva az egész ínye alul felül,felül már legalább 3 hete látni a fehér csíkot is,de mégsem törik át.
2013. jún. 13. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a fiam 7. fogánál a csík megjelenésétől több mint 1 hónap telt el, amíg áttört a foga. Nem tudom mitől van.
2013. jún. 13. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Na erre en is kiváncsi vagyok. Első kt foga 6és 6,5hósan bujt ki a fiamnak most 7,5hónapos az egyik fogánál van mar repedés tehát pár nap és kintlesz a foga.

Viszont a felső középső metsző fogánál a fehér csík már 3hete látszik az inye piros eres azóta be van dagadva az ínye teljesen átlátszó de mégsem akar áttörni

2013. jún. 13. 13:49
 3/6 anonim válasza:

Bocsi az off-ért.

A fehér csík alatt azt értitek, h a fogacska vége már kilátszik, vagy az ínyén látszik a fehér csík?

Engem is érdekel ez a fogzás téma.

Kisfiam nemrég töltötte a 6. hónapot.

Nagyon nyűgös, kezelhetetlen mostanában.

Nem tudok mára gondolni, minthogy jön a foga.

Látszani még nem látszik, hogy áttört volna a vége.

2013. jún. 14. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó ha latszik a fogacska akkor az már kibujt :)

Az ínye alatt lehet látni teljesen a fehér csíkot a fogat,olyan mintha már csak millimétereken múlna hogy kibújjon.

Az én fiamnak még mindig nem törte át pedig már lassan 2hete látszik a csík és egyre jobban

2013. jún. 14. 12:48
 5/6 anonim válasza:

Utolsó, köszönöm :)

És mik még a tünetei? Étvágya milyen? Megszokott adagját megeszi? Viselkedése változott? Nem nyűgösebb a fájdalomtól?

Enyémnél nem látom a "fehér csíkot".

Ennek ellenére lehet, hogy nő neki, csak még nem látszik?

Nyűgösebb, mint általában, sokat és vadul sír. Van, hogy enni sem kér. Sokat nyáladzik, és tömködi a kezecskéjét a szájába, van, hogy öklendezésig.

Ezek lehetnek a fogzás tünetei?

2013. jún. 14. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze ezek mind lehetnek a fogzástól. Sajnos nem tudsz ezek ellen tenni maximum ha nagyon faj neki és szenved adsz neki fájdalomcsillapítót (nuforen,panadol,genigél,dentinox) és meg van egy pár.

Probáld meg előszór az ecsetelőket az uccsó kettő amit leirtam az elzsibbasztja neki.

Szerencsére a fiamat eddig nem viselte meg foga van eddig kint az/alsók mindegyiknél ugyanúgy evett, a másodiknál 2 napig hőemelkedése ill.láza volt +naoi 4x kakilt holott 1x szokott és nyűgös volt.

;

Lehet nem lesz előjele ám!!,,

Mi anno hetfőn voltunk a dokinál tanácsadáson mondta hogy még nem jön a foga a fiamnak nem indult meg a fogzas...erre r 4napra kint volt az első fogfa :-)

2013. jún. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!