Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Volt olyan akinek a 8. fog...

Volt olyan akinek a 8. fog kibújása után nem volt szünet, hanem jött is a 9. fog?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam már, és a védőnő, gyerekorvos is azt mondta ilyenkor általában van egy kis szünet. 10 hónapos a kisfiam, kibújt 8 foga, azt gondoltam, hogy most lesz egy kis nyugalom, nem kel fel éjszaka 20-szor, nem marad fenn órákat, nem nyafog egész nap, de minden változatlan. A hétvégén be is lázasodott, de semmi más baja nem volt, elvittem orvoshoz, ott sem találtak semmit, torka, füle rendben az orvos szerint.

2013. máj. 30. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem is jön egyből utána a 9. fog, azért a fogzási tünetek sajnos megmaradnak. FŐleg mivel most a 4 rágófog fog jönni, amik nagyon nagyok, ezért jobban megviselheti a babát, mint a vékonyabb metszőfogak. Tovább is tarthat.

Babámnál kb. 2 hónapnyi fogzás (intenzív nyálzás, nyűgösség) után most bújnak ki a rágófogak, hetente 1 bújt ki.

2013. máj. 31. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Bíztam benne, hogy talán lesz egy kis szünet, amikor még csak tünetek sincsenek, nyugodt, jó alvó, jó evő baba lesz, legalább néhány hétre, míg mindenki kipiheni magát, legelsősorban ő. De hát úgy tűnik mégsem, és megpróbálom a "jó" oldalát nézni a dolognak, hogy talán minél előbb kibújnak a fogak és akkor már végleg megkönnyebbülhetünk...
2013. jún. 1. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiam gyakorlatilag folyamatosan fogzik, hol jobb, hol rosszabb. A lányomnál voltak szünetek.
2013. jún. 2. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Kislányom 10 hónapos, 2 hét folyamastos hasmenés után jött ki a 7.,8. foga. Az immunrendszerét ez úgy megviselte, hogy két hete nem tud kijönni egy sima náthából, már kétszer volt 39 fokos láza. Én nagyon remélem, hogy lesz egy kis szünet....
2013. jún. 4. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!