Szerintetek ebből mikor lesz fogacska? kép lent
2013. máj. 29. 17:11
1/7 anonim válasza:
Lehet akár még 1 hónap is:/ Mennyi idős?
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem mostanában, nem fehéredik (nem látszik át a fog), és még elég nagy perem van ott ahol majd a fog kibújik. Minimum egy hónap.
3/7 anonim válasza:
Sokára!!! Akkor 1-2 hét, ha már fehérlik a fog az így alatt, látszik egy hajszál vékony fehér csík, de ez még közel sem az, csak be van dagadva, biztos fájhat neki!
Kenjed demtinoxxal, az zsibbasztja neki!!!
4/7 anonim válasza:
Nekünk ez után majdnem 2 hónap volt még:(
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor még hiaba varom a fogacskat :-\
7hónapos múlt az alsó fogai 3hete bújtak ki
2013. máj. 29. 21:19
6/7 A kérdező kommentje:
Pedig én úgy láttam,hogy átlátszik az inye alatt a fehér fogacska...akkor nem tudom milyennek kell lennie..
2013. máj. 29. 21:31
7/7 anonim válasza:
Nem tudom megmondani, pontosan milyen volt nekünk, de én írtam, hogy 2 hónapig ilyen volt. Alul akkor még semmi nem látszott, mégis azok jöttek ki előbb. Akkor volt a fiam 8 hónapos. A felső fogai 9 hónaposan jöttek ki, akkor már jó 2 hónapja be volt dagadva. Miután kijött a két felső, eltűnt a dagadtság is. Érdekes, hogy a felső fogaknál vérzett az ínye, mikor áttörte, alul nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!