Hogy viselte a babátok a fogzást? Hogy teltek a nappalok és az éjszakák?
2 foga van eddig.
Mielőtt kibújt neki a foga előtte való napon 2-3órán keresztül üvöltött bármit csináltunk nem hagyta abba...akkor még nem tudtuk hogy a foga miatt-
Ejszakákat végig aludta
Miutan kibújt a foga vissza gondolva 1-2 héttel előtte nyűgösebb volt mint szokott és jobban nyálzott
Előző vagyok.
Az első fogánál olyan volt mintha megfázott volna folyt az orra
A második fog kibújâsa előtti 4napon nai 4x kakilt és 2 napig lázas volt.
Amint kibújt a foga elmúltak a bajok.
Orrfolyás, nyálfolyás (mászáskor nyomot hagyott, mint a csiga), folyamatos ordítás, láz. Addig a legrosszabb, míg ki nem jön az első utána könnyebb. Szerezz be lidocaint, de óvatosan bánj vele.
Szörnyen hangzik, de a másodiknál a kritikus időszakban fogtam egy Krauser-csavart, leköszörültem a hegyét, de meghagytam a borotvaéles (de csak 1-2mm mély) menetet. Odaadtam a lányzó kezébe, ő ösztönösen bekapta és megrágta. Hangos sivítás jelezte, mikor szétrepedt az ínye, és a kiscsaj úgy nézett ki, mint egy frissen jóllakott vámpír. Némi arcmosás után, kb három perc múlva már vigyorgott, a fájdalmai elmúltak, és a szétrepesztett ínyéből kilátszott az első fogacska. Egy óra múlva a láza is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!