Majdnem hat hós babának milyen rágcsit lehet adni hogy enyhítse a fogzási fájdalmat?
Én ilyen fogkefét vettem a lányomnak, és ezt rágcsálta. Főleg nem a kefés, hanem a másik végét.
6 hósan még semmit. Rágókákat és ennyi, de se gyümölcsöt se kekszet se kenyérhéjat még nem. Kb 8 hósan lehet neki adni. Meglepö, de szinte egyik napról a másikra tanulnak meg darabosat nyelni, és onnantól tudsz neki ilyet adni.
Nem fáj ám neki mindig, az orális inger magas, ezért rágcsál. de ez nem mindig fájdalom, söt nagyrészt nem. ha fáj neki akkor sír.
köszönöm a válaszokat! Mindegyik hasznos volt, ment a zöld kezecske! :)
Fogkefét megnézem majd, és az almát is kipróbálom. Sajna ahol én lakom, itt nincs babáknak való keksz, úgyhogy ez ugrott. De azért köszi! :)
Én a rossmannban vettem "tanuló fogkefe" szettet párszáz forintért, abban van két rágóka-féleség is, azt meg tudja fogni ügyesen és rágcsálhatja :)
Hűthető rágóka esetleg?
Lehet ez lesz a megoldás. Utána majd cserélgetheted a meglévővel, mert szerencsére az is az újdonság erejével fog hatni :)
Nekünk mikor már áttörés előtt voltak a fogak és nagyon fájt, akkor a dr. Talbot's All natural teething gel vált be. Meg a Viburcol. Próbáltuk a Dentinoxot, Dologélt, egyik se használt semmit sajna :(
Egyébként most jut eszembe, egyik barátnőm tiszta textilpelust adott a lányának, ő lelkesen rágta annak a csücskeit, gondolom kicsit dörzsölte a kis ínyét, jól esett neki :)
Meg vannak ezek a rágókendők vagy nyálkendők, tök jók, mert mosógépben simán moshatóak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!