Fogzásnál tapasztaltatok étvágycsökkenést?
Figyelt kérdés
5,5 hónapos kisfiamnak most bújt ki a 2 alsó foga, és felül is meg van duzzadva az ínye. Kb. harmadával kevesebbet eszik mind pépekből, mind tápszerből.2013. márc. 22. 09:07
1/7 anonim válasza:
egyértelműen kevesebbet evett,fáj nekik,gondold el,h fáj a fogad,te sem szívesen eszel
2/7 anonim válasza:
Igen és ez teljesen normális. Fáj az ínye, fáj neki enni. Majd ha kibújik a fog, elmúlik a fájdalom, akkor az étvágy is helyre fog állni.
3/7 anonim válasza:
8 hónapos babának túró rudit adtál???
Hát gratulálok, nagyon okos vagy.....
4/7 anonim válasza:
igen drága túrórudit adtam neki,ha megnézed a hozzátáplálási táblázatot,8 hónaposan már ehet túrót.
de amúgy mi közöd hozzá?
5/7 anonim válasza:
4-es!
Én is adtam a babámnak Túró Rudit már 8 hónaposan.
Szerintem nagyon sok baba kapja.
Kicsit tájékozódj jobban!
Nővérem védőnő,és biztosan tudom hogy egy 8 hónapos már ehet túrót!
De hogy a kérdésre is válaszoljak,igen lehet étvágytalansága szegénykéknek a fogzás miatt.
6/7 anonim válasza:
5-ös vagyok.
a csokit természetesen leszedem róla.
7/7 anonim válasza:
Szia, az elején nem, de kb a 4.fogtól mikor nyűgős volt napközben is, nem akart enni! Volt, hogy napi 2 szer evett, és csak ivott!!!Aztán szépen emelte vissza az adagját, majd bepótolta, sokat kezdett enni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!