Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Már 4 napja lázas a babám 6...

Már 4 napja lázas a babám 6 hónapos.37,5 38,7 fokos láza van . Elvittem gyerekorvoshoz ott azt mondták, hogy a torka fel is írtak augmentint . De ugyanúgy annyi a láza. Fogtól nem lehet lázas?

Figyelt kérdés
Kérdeztem nem a foga azt mondták fogtól nem lehet . Most el üldtek vizelet tenyésztésre. Pénteken kell visszamennünk.

2013. jan. 23. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a Nurofen vált be, az gyulladás és láz csillapító is. Én nem szeretem az augmentint, de ha az orvos így itélte meg akkor muszáj. Szopik vagy tápszert kap? Esetleg C-vitamint nem lehetne adni.
2013. jan. 23. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk minden fogacskával belázasodott eddig a lányom még szerencse, hogy kettesével jönnek :)

Nekünk a doki azt mondta, hogy mivel nem talál nála ilyenkor semmit, hogy lehet attól, vagy esetleg egy vírus, ami semmi más tünetet nem okoz. Legutóbb kicsit magasabb volt a láza, 38,7, akkor 3 napig volt így, akkor piros volt a torka is, de nem kapott rá semmit akkor sem. 3 után elmúlt magától...

Úgyhogy lehet lázas a fogától. Nekünk rendre a láz után 3-4 nappal bújnak ki az új fogacskák :)

2013. jan. 23. 22:51
 3/4 A kérdező kommentje:
tápszeres a baba..nekem is kislányom van .Nagyon remélem,hogy a foga lesz a hunyó.
2013. jan. 23. 23:45
 4/4 A kérdező kommentje:
c-vitamint adok neki cebiont ,napi 10 cseppet.Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. jan. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!