Mennyi idő alatt veszitek észre hogy van hatása a borostyánláncnak a babánál?
Ja és egy idézet:
"A természetes borostyán összetevői között megtalálható a borostyánkősav, egyéb szerves savak, de legjelentősebb mennyiségben polimerizált diterpéneket tartalmaz. Illóolaj azonban egyáltalán nincs benne, így tévedés ennek tulajdonítani a hatást (egyébként ha lenne is benne: nem ismerünk olyan illóolajat, amely a bőrön keresztül felszívódna képes lenne csökkenteni egy másik testrész fájdalmát)."
Innen származik
Mint mondtam, nagyon ügyes kereskedőink vannak :-)
Természetesen elfogadom az álláspontodat, nem vitázni akartam csak beszélgetni
Szeretek vitatkozni (és ezt nem rosszból írtam) :) Főleg az ilyen esetekben. Én nem hiszek az ilyen "erőkben", úgy ahogy isten sem létezik, de ez megint más téma :)
Még egy idézet az én oldalamról :) :
"Még bámulatosabb a borostyánnal kapcsolatban, hogy a gyanta kémiai jellemzői miatt úgy viselkedik, mint egy természetes balzsamozó közeg, szárító és mikroba-ellenes tulajdonságokkal. Az ősi egyiptomiak balzsamként használták a fenyőgyantát, a háborúkban pedig az orvosok néha gyantát tettek a sebekre, ha nem volt más fertőtlenítő szerük, és életeket mentettek vele.
A borostyán nem új megoldás az anyák és azok számára, akik természetes gyógymódot keresnek. Sok európai országban, ahol a borostyánt évszázadokon át elismerték gyógyászati tulajdonságai miatt (Svájc, Németország, Ausztria), patikákban is árulják a borostyán termékeket, hogy a szülők a borostyán gyengéd, szerető gondoskodását adhassák gyermeküknek"
És, ha rámész arra az oldalra amit én linkeltem és bele mész a mosoly albumba akkor láthatod, h mennyi anyukának segített és nem, hiszem, h azért mert "tisztítják" és "feltöltik" :)
Láncot csak buta, felelőtlen szülő tesz a kisgyerek nyakába.
Itt a gyk-n is írta már valaki, hogy megfulladt a kisgyereke.
Ezek a láncok még akkor sem használnának ráadásul, ha valóban borostyánkőből lennének, de ráadásul nem is abból vannak, hanem műgyantából...
12-es:
amit írsz, azokban ez a legjobb:
"Sok európai országban, ahol a borostyánt évszázadokon át elismerték gyógyászati tulajdonságai miatt (Svájc, Németország, Ausztria),"
Németország 1871 óta van. Tehát nem ismerhették el évszázadokon keresztül.
Ezen kívül a boszorkányokat is megégették évszázadokon keresztül, sőt, meg voltak győződve róla, hogy a Föld egy lapos korong, és a Nap kering a Föld körül.
"Az, h megfulladt a gyermeke csak a szülő tehet róla!"
Én is ezt mondom. Már azzal tehet róla, hogy ráaadta azt a láncot.
"Valószínűnek tartom, h nem figyelt rá eléggé a szülő miközben a gyermeke a láncot viselte..."
Tegye fel a kezét, aki egész éjszaka a gyermeke mellett ül ébren, miközben az alszik a lánccal a nyakán!
"Vagy túl rövidet vett neki."
Vagy túl hosszút. Vagy csak simán rossz volt a lánc, szétszakadt, és a gyerek lenyelte a golyóbisokat.
Na jó, egy kicsit sokan betámadtatok egyszerre. Tisztázzunk valamit, írtam, h már csak végső próbálkozásomba próbáltam ki a láncot. És én is várom, h kinél, h hatott, mennyi időre. Én sem hittem, h használni fog, de mivel az összes gyógyszert, nyugtató teát és illóolajokat kipróbáltam, már nagyon kimerültem, h éjszaka óránként kel fel az akkor 6 hónapos babám, így úgy voltam vele, h már mit veszíthetnék legyen ez is, mivel oly sokan ajánlották. Hangsúlyoznám, nem idegen emberek ajánlották! Közeli ismerősök és rokonok ajánlották, akiknek bevált ez a módszer, nálam nem vált be és csak azt tudom, amit olvastam azon az oldalon, ami az EGYIK nem az egyetlen, hanem az egyik leghíresebb borostyánlánc webshop! Nem vagyok biológus, se tudós. Egy egyszerű anyuka vagyok aki kétségbe esésben próbálta ki a láncot. És én csak azzal tudok érvelni amit olvastam és hallottam, nem többel, nem kevesebbel.
Ti tudtok mindent a nagy világból? Már úgy születettek meg, h semmit nem kellett olvasnotok és tanulnotok? Csak azért teszem fel ezeket a kérdéseket, mert ennyire betámadtok, mintha ti mindent tudnátok....
*Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!