Kinel mikor kezdodott a babaja fogzasa?
Figyelt kérdés
ket es fel honapos kislanyom nagyon nyalaz es folyamatosan ragja az oklet.lehet ez mar fogzas?2012. nov. 2. 17:42
1/9 anonim válasza:
Nekem mind a négy gyerekemnek 3 hónaposan már kijött az elsö foga.
2/9 anonim válasza:
3-4 hónaposan kezdett el erősen folyni a nyála, és rágta a kis öklét. 7 hónaposan bújt ki az első foga.
3/9 anonim válasza:
Kisfiam 4 hós volt, mikor megjelent az első foga.De már 1 hónappal előtte voltak rágásos és nyáladzós jelei.
4/9 anonim válasza:
Az én lányom nyálzott 3 hónaposan, meg az öklét is tömte, ehhez képest 9,5 hónaposan jött ki az első két foga. Utána meg 15 hónaposan a következő. Ő lassan fogzik, és ritkán. :)
20 hónaposan volt 8 foga. Most 2 hét alatt kijött kettő, és jön még kettő. Konkrétan egy merő nyál szegény gyerek. :/
5/9 anonim válasza:
Kisfiam 2,5 hónaposan kezdett el nyáladzani, és rágta is az öklét állandóan - szerintem ezek életkori sajátosságok, mivel az első fogai 8,5 hónaposan bújtak ki, biztosan nem azok okozták a nyáladzást, az ökölrágást pedig minden baba csinálja ebben a korban!
6/9 anonim válasza:
9 hetes koraban kezdte, 15.hetre kint volt a foga.
7/9 anonim válasza:
4 hónaposan egyszerre bújt ki 4 foga a fiamnak! 7 hónaposan már 8 fogunk volt! Azóta egy sem bújt még ki,pedig már 13 hónaposak vagyunk!
8/9 Jégtánc válasza:
3 hónaposan kibújt az első.8 foga van most.9 hónapos lesz holnapután:)
9/9 anonim válasza:
Kislányomnak 3 hónapos kora óta ömlik a nyála, 9 és fél hós,de még 1 foga sincs :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!