Fogzás miatt semmit nem iszik, semmilyen módon a 9 hónaposom?
Abban nem tudok segíteni hogy mivel és hogyan itasd de mindenképpen vegyél neki borostyán nyakláncot.
Hihetetlen, de jelentősen csökkenti a fogzás okozta fájdalmakat.
Ásványboltban biztosan kapsz. Jobbulást nektek!
Köszönöm...
Nyakláncot nem vettem neki még,nem nagyon hiszek benne. Dologél,Dentinox van,de nem mindig engedi bekenni. Homeós bogyókból melyik van fogzásra? Tudja valaki?
Köszi...
Éjjel párszor felsír,de nem mondanám,h vészes. Ha rosszabbra fordul,majd adok neki Nurofent. Egyébként Panadol Baby van itthon. Az nem jó?
Én nem tudom, hogy a láncnak köszönhető vagy a homeós szereknek, nálunk most jön a második fog és enyhék a tünetek.
A Chamomilla csak annak használ, akinek alkati szere. Vannak komplex szerek, mint pl. az Osanit és Difoss, ezek elvileg mindenkinék hatnak , nálunk a második-harmadik adag után vége lett a nyűgösségnek. Éjszakára adtam Viburcol kúpot is, egyszer sem sírt fel.
Nálunk semmi nem vált be a fent felsoroltakoból, pedig már rutinos vagyok. Az én fiam sem ivott, a tápszert is csak alig max 50gr evett meg, ne aggódj, helyre fog rázódni minden, ha annyit kér annyit kér, nagyon sokat tenni ugysem tudsz. Kibújik a fog és napról napra jobb lesz minden.
Amit én ajánlani tudok az a gyógyszertári ecsetelő fogzásra: Suspensio Anestethica a lejobb amivel eddig találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!