Szerintetek várható, hogy mostanában ki fognak bújni a felső fogak is? (kép)
2012. márc. 28. 13:58
11/25 anonim válasza:
Mintha az én fiam szájába néznék! Ugyanilyen neki is, alig várom, hogy kibújjon végre! És napok óta rosszul alszik:(
12/25 anonim válasza:
A lányomnak is ilyen. Kb 1 hónapja kezdett szenvedni vele, most2 napja nem alszik. De eddig hullámokban jött, szerintem meg minimum 2 hét.
13/25 A kérdező kommentje:
Azt hiszem napokon belül fog lesz belőle, mert már megjelent a fehér csíkocska.:)
2012. márc. 31. 14:17
14/25 anonim válasza:
Jajj, de jó, hogy írtad!!! Én mondtam, hogy mintha az én fiam szájába néznék. Akkor hátha az enyémnek is már csak pár nap! De majd én is megírom, mikor kibújik, hátha mást is érdekel:)
15/25 A kérdező kommentje:
Engem mindenkeppen erdekel.:)Amugy most meg jobban be van neki dagadva.
2012. ápr. 1. 00:33
16/25 anonim válasza:
Az én fiamnak is nagyon duzzadt, de nem érzem, hogy áttört volna. Megmondom őszintén a nagyobbik fiamnál nem emlékszem, hogy ezek a fogak ilyen nehezen jöttek volna, neki a szemfogai voltak iszonyat csúnyák, vérhólyag volt rajta, fú nem is szeretek rá gondolni:(
De tényleg kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz ebből fog!
Kitartás a babának és anyának!
17/25 anonim válasza:
Mennyi idős a babád, megkérdezhetem? Az enyém 10-én lesz 8 hónapos.
18/25 A kérdező kommentje:
Kibújt a bal és jön a jobb is.:)
2012. ápr. 4. 10:15
19/25 A kérdező kommentje:
2-án volt 6 hónapos.
2012. ápr. 4. 10:15
20/25 anonim válasza:
Örülök, hogy túl vagytok rajta. Mi még küszködünk, de most még inkább reménykedek, hogy nemsokára áttöri neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!