Végülis sokat nem használta, nincs szétrágva, még másnak jó lehet, gondoltam eladom, olcsóbban. A férjem azt mondja, hogy azt azért mégse adjuk el, de szerintem semmi baj nem lesz, eladom. Szerintetek el lehet adni?
Lehet, hogy a kérdező troll, de anyósom halál komolyan mondta, hogy adjam el a gyerek cumiját, mert elutasította, sosem szokott rá, de vagy ötfélét kipróbált. 😂
jún. 11. 22:54
12/21 anonim válasza:
Cipőt, zoknit,alsóneműt és rágókát, cumit, cumisüveget nem veszek használtan, de láttam már,hogy valaki igen, megveszi a használt kisbugyit is. Szerintem a rágóka kb. olyan, mintha hasznákt fogkefét vennél.
jún. 12. 00:42
13/21 anonim válasza:
Bármit el lehet adni. Más kérdés, hogy megveszi e valaki
jún. 12. 06:29
14/21 anonim válasza:
A váladékos bugyidat is add el mosás nélkül, végül is 3 kölyköt is kitoltál már magadból. Kell a lóvé. 🤷♀️
jún. 12. 06:38
15/21 anonim válasza:
Németországban, a bolhapiacon, a német nő, használt fogkefét akart ramerőltetni. És nála volt használt bugyi választék is. Ráadásul az a régi, agyonramosott típus. 😆
jún. 12. 06:39
16/21 anonim válasza:
Én az ilyeneket kidobtam, vagy felajánlottam ingyen. Philips avent cumija volt a fiamnak, egyszer kifertőtlenítettem, sose kellett neki. Odaadtam egy anyukának, aki jelentkezett érte, mert én se akartam kidobni, kvázi újként, de azért ezért pénzt kérni, olyan nemár...
jún. 12. 08:27
17/21 anonim válasza:
Még ingyen sem kéne senkinek. Amúgy mit gondolsz, mennyiért tudnád eladni, ami kisegítene anyagilag?
jún. 12. 09:19
18/21 anonim válasza:
Én most árulom a kisfiam nem használt, kinőtt cuccait, és semmi olyat nem teszek fel eladásra, amit én sem vennék meg. Le vagyok hülve azon is, hogy valaki foltos ruhákat vagy szó szerint szarrá koptatott cipőt (ezt gyakran 2-3 ezerért!) árul Vinteden, és odaírja, hogy jó lesz játszótérre... Hát a jó anyukáját az ilyennek!
Én cumisüvegből is csak olyat tettem fel, amit tényleg soha nem használtunk, pedig volt olyan is, amiből egyszer ivott vizet, de így sem raktam fel.
jún. 12. 09:45
19/21 anonim válasza:
Anyósom beállított egy használt rágókával amit az Ecserin vett. Szóval el lehet adni, és van is aki megveszi. Az más kérdés, hogy én nem adtam oda a használtat a gyereknek.
jún. 12. 13:23
20/21 anonim válasza:
Ilyen játékcaomagban egyben szerintem el lehet adni. Külön meg senkinek nem érné meg... KB 800 Ft egy rágóka mennyiért adnád használtan? 100 Ft-ért? Az időm többet ér ennél, ameddig befotóznám meg felraknám.
Ha ilyen 8000 Ft-os rágómakiról vagy Sophie zairáfról van szó azt viszont 100%, hogy lesz aki megveszi, mert "menő".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!