Ha a baba szopizás közben nyöszörög, megáll és belenyúlkál folyton a szájába az a fogzás jele?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 11:45
2/7 anonim válasza:
Mennyi idős? Nagyon fogzásnak tűnik igen.
3/7 A kérdező kommentje:
Most lesz 3 hónapos.
Nem hinném hogy nincs elég tejem, mert ettől függetlenül mindig elégedetten engedi el a mellemet, bőven van pisis-kakis pelus és a születési súlyát is már megduplázta.
ápr. 17. 15:47
4/7 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondta, hogy nekem 4 hónapos koromra már kinőtt 2 fogam... :/
ápr. 17. 15:49
5/7 anonim válasza:
Simán lehet. Mind a két fiamnál 3 hónaposan már intenzív fogzás volt. Igaz az első fogak csak 5 hónaposan bújtak ki. De kb 3. hónaptól szencedtünk néha a fogzós tünetekkel. Harapás, minden egyéb...
6/7 A kérdező kommentje:
Játékait és a rongyiját is előszeretettel tömködi, de ez lehet ismerkedés is. Próbáltam nézegetni az ínyét, de nem nagyon hagyja és én sem tudom mit kéne pontosan látnom
ápr. 17. 20:09
7/7 anonim válasza:
Semmit nem fogsz még látni valószínűleg. Ezt csak a baba érzi, hogy mocorognak a fogcsírák. De hónapokig eltarthat mire kijön az első fogacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!