Lehet ,hogy hülyeség, de nem olyan ,mintha felül jönne a baba két kis metsző foga?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az első kisfogak alul jönnek meg látom, hogy nyilván ahol a fogak lesznek,közte ott az az ínye, de két oldalt olyan fehér az íny, mintha valami alakulna. De lehet tévedek. Szerintetek?
ápr. 3. 23:09
11/20 anonim válasza:
Enyemnek is felul jott az elso ketto.
12/20 anonim válasza:
8hetesen nem hiszem, hogyaz első fogok
14/20 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a dr nővel, azt mondja, már a fogcsíràk mozgolódhatnak, amitől megduzzad az íny meg viszket és ettől van a nyálzás és lehet hogy pár héten belül áttörik az inyt a fogak,mert simán lehet ilyen fiatalon is (igen, most beszéltem vele, mert jóban vagyunk, és bármikor írhatok neki, mielott valaki belémkötne).
ápr. 4. 07:17
15/20 anonim válasza:
Fiamnak 8 foga van,abból 6 fent,2 lent.
A fentiek közül 2 db örlőfog!!! (1éves)
Szóval igen,van akinek nem sorrendben jön.
16/20 anonim válasza:
Nehéz eldönteni de lehetséges.
Viszont én is sokszor hittem hogy na most lesz valami mert annyira folyt a nyála, de csak sokára lett valóban fog belőle. Nekünk is volt epstein gyöngy is de neki hátrébb és szabályos kör alakú, itt ez nekem máshogy néz ki a képen.
Majd akkor tuti bármi ha kinn van a fog.
17/20 anonim válasza:
Fog áttörés előtt átlátszó lesz az íny, szó szerint látod ahol “meg fog repedni”. Egy kis csík lesz ott, nagyon egyértelmű. Egyébként az én lányomnak is 2 hónapos korában kezdett folyni a nyála, mi is azt hittük hogy ilyen korán jön a foga. 7 hónaposan jött ki neki alul az első foga. Ettől függetlenül biztos hogy a foga miatt nyáladzik, mozognak a fogcsírák de ez nem jelenti azt, hogy ki is jön Neki a közeljövőben.
18/20 anonim válasza:
No, kibújtak? Mert a kép alapján szerintem kellett. :)
20/20 anonim válasza:
Lehet sose tudjuk meg, pedig más is lehet ugyanezen hyzetben. Kérdező, tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!