Fogzásra kinek mi vált be?
Dologél és Dentinox van itthon. A Dentinox hiába lidocainos, nem jött be. A Dologél jó, de önmagában kevés.
Mi jó még? Nálatok mi vált be?
Én dörzsöltem neki ujjrahuzható kiskefŕvrl meg dentinox néha.
De szerintem ha fáj fáj nem tudsz mit csinálni.
Kitartást:)
Az idő! :)
Egyébként mindhárom gyereknél más volt ez is. A nagynál szájhúzva és kételkedve, mikor már minden máson túl voltunk, utolsó kétségbeesésemben vettem egy borostyánkő nyakláncot, ő lehetett volna ennek a terméknek a reklám arca, mert egy-két órával rá hogy ráraktam elmúlt a fogfájása, ha levettem róla és elfelejtettem visszarakni, akkor pár órán belül újra kezdődött a nyűglődés.
Ezen felbuzdulva vettem a második gyereknek is egyet (ugyanonnan és ugyanolyat, hogy nehogy hamisítottat - műa. - vegyek véletlenül), nála semmit sem használt, ennyi erővel mondjuk valamilyen mesebeli varázsigét is mondhattam volna a fogfájására. Neki némi Dentinox egész napra segített.
A legkisebb pedig úgy növesztette a fogait hogy szinte észre sem vettük, neki nem kellett semmi segítség.
Egész nap rágja az ujját, dörzsöli a fülét, meg mindenbe fúrja bele a fejét. Belénk, a kanapéba, a szőnyegbe.
Nappal még elvan, kicsit nyűgösebb, mint máskor.
Az éjszaka nem olyan vidám. De nem akarok egyből gyógyszert adni neki, mert nem tudom, hány napig tart még nála. Sokszor sír éjszaka, fel kell venni, nehezen nyugszik meg. Aztán visszatesszük, és egy óra múlva kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!