A tipikus fogzós széklet megjelenése után kb. mennyivel bújt ki gyermeked foga?
nem, nem csak olvastam valamit a neten, a munkámban is tapasztaltam ezt a fajta székletet fogzós gyerekeknél :)
de beszéltem a gyerekorvossal is, a nyákos székletre kapásból az volt a kérdése, hogy fogzik e.
Kedves 10-es.....ez egyáltalán nem hülye kérdés, attól hogy a te gyerekednek nem jelentkezett hasmenés fogzáskor attól még létezik. Létezik tipikus fogzós széklet.
Kedves kérdező, nálunk kb 1 hét - 10 nap fogzós széklet után bújt ki a fogacska. Ilyenkor még a szaga is más, ilyen savanyú, és lazább és 1 nap tőbbször is van egy kevés....nálunk a popsiját is nagyon kicsípi, sokszor még ki is sebesedik, eléggé megszenvedünk vele amire végre kibújik a foga.
köszi 13as! :)
azóta sem bújt ki a foga a babámnak, ellenben rág ezerrel mindent. piros kissé az inye, fehérít az ínye egyre jobban és jobban, de semmi. a széklete úgy 1 hét után rendeződött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!