Fogzás után alig étvágy - mi használhat?
Figyelt kérdés
Babám 1 hétig erősen fogzott, nagyon megszenvedte, láz, hasmenés...kibújtak a fogak 3 napja, viszont az étvágya nem jön vissza. Eddig olyan jó evő volt, most még a tápszert is visszautasítja. Kb ha 200 ml-t megeszik, meg pár kanál pürét csak. Ez rendeződni fog? Van valami tippetek mit lehetne tenni az étvágy javításáért? Így is fogyott már egy csomót, nem szeretném ha többet fogyna :(2022. ápr. 30. 08:35
1/4 anonim válasza:
enyém is így van vele. 2 alsó foga kijött, étvágy meg elment.
ha amúgy mozgékony meg jókedvű en akkor nem piszkálom. milyen időközönként és hányszor kínálod?
2/4 A kérdező kommentje:
háromóránként, ahogy eddig evett. azokkal is kínálom amiket eddig szeretett, de kevés sikerrel.
2022. ápr. 30. 10:14
3/4 anonim válasza:
mennyi idős?
én azt csináltam hogy a főbb étkezéseket megtartottam, reggeli 7kor, ebéd 1kor vacsi 7kor. közte meg kínáltam mikor láttam rajta, hogy enne. ha nem evett akkor visszatértünk rá alvás előtt vagy utána.
4/4 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet, köszi!
amúgy 9 hónapos :)
2022. ápr. 30. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!