Egy baba meddig kaphat ibuprofent egyhuzamban? esténként adunk neki a foga miatt tudjon aludni de félek hogy egy idő után esetleg érzékeny lenne rá most kap úgy két hete minden este
"eddig se volt baja mostmar nem kap"
Szentszar... Wazze nem most lesz baja, hanem később.
3 nap.
Nem ertem, annyira alap, hogy elolvassuk a betegtajekoztatot, nem ?
2 evtizede ez megy a TV-ben is : olvassa el a betegtajekoztatot, kerdezze meg orvosat vagy gyogyszereszet. Hihetetlen, hogy egyeseknek ez sem eleg...
Egyebkent meg annyi, hogy megterheli a veset. Ha kesobb gondja lesz a vesevel, tudod mitol volt.
Fogzás miatt, amikor nagyon sírt, olyankor adtam 1, max 2 nap. Utána csak akkor, ha megint olyan szenvedős volt éjjel. De semmiképpen nem 2 hétig szünet nélkül. 😳
Máskor olvasd el minimum a betegtájékoztatót, de legalább kérdezz rá a dokinál, hogy fogzik a gyerek, nurofent adtam, de meddig adhatom? Ez nem egy betegség miatt indokolt fájdalomcsillapítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!