Kislányom 15 hónapos hasmenése van és egy nagyon pici vért találtam a pelenkában a többi lent?
Figyelt kérdés
Ma voltunk az orvosnál aki írt ki neki gyógyszert Antibiotikumot is meg van fázva jön a foga is +lázas,volt már valaki hasonló helyzetben?#Baba,fogzás, láz,hasmenés
2022. jan. 29. 20:18
2/6 A kérdező kommentje:
Van valaki aki normális választ tud adni?
2022. jan. 29. 20:46
3/6 anonim válasza:
De mi a kérdés?
Voltatok orvosnál, kaptatok gyógyszert. Ezek után a takarító Mancika a Gyakoriról miben tud neked segíteni? Mi az, ami még nem világos számodra?
4/6 anonim válasza:
15 hónapos lányom van és fogzik, vért nem szoktam találni a pelenkájában.
Egyébként végiggondolnám h milyen kaját vezettem be mostanában amire allergiás lehet és ha azt elhagyjuk,a vér is megszűnik.
Jobbulást a kislányodnak.
5/6 anonim válasza:
Nekünk volt hasmenése és pici vér a székletében.Akkor volt 6 hónapos.Telefonáltam a heim pálba,ott azt mondták tejfehérje érzékeny.Kivizsgálás nem történt.Akkor átváltottunk tejmentes tápszerre(mert tej alapút ivott).Egy éves korában ette a joghurtokat,kakaót,semmi baja nincs,most két éves.
6/6 anonim válasza:
Az volt a kérdés volt-e más ilyen helyzetben. Válaszoltam: volt. És most ettől mi változott? Semmi egyéb kérdést nem tettél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!