Kislányom 16honapos sajnos 4 szemfoga egyszerre indult meg, nagyon megviseli.. Láza is van, hisztis nagyon nem eszik.. És mára már a nyelvén is sárgás színű váladék van.. Összeköttetésben lehet a váladékos nyelv a fogzással?
A ságra ragacsos lerakódás bakteriális fertőzés.
Mivel fogzik, le van gyengülve a szervezete, elszaporodtak a szájban a bacik.
Igen. Mindenképp fájdalomcsinallpító, de gondolom a láz miatt amúgy is adsz neki.
jobbulást!
1# voltam
Beteg lett szegény a fogzástol, adj neki fájdalomcsillapítót, fáj a torka, azért nem tud enni.
Próbálj hidegebb, pépesebb dolgokat adni neki, amit könnyen nyelhet.
Szegényke, jobbulást neki!
Neked meg kitartást!
Valószínűleg a fogzás miatt benyalt valamit.
Kamilla tea
Kakukkfűteàt mondanàm, de neki inkább szájáttörlésre, 2 éves kor alatt nem itatnám vele.
Gyulladáscsökkentő.
Pontosan ugyanígy jártunk. Jön a 4 szemfog egyszerre, erre betaknyosodott, szerencsére nálunk láz nincs.
Én csak éjszakára adok lázcsillapítót ha lázas, nappal ha nem jelzi hogy fáj a foga akkor inkább hagyom dolgozni az immunrendszerét, hogy legyűrje a megfázást. A sárga lepedék miatt lehet kapni fog antibiotikumot, remélem mi ide nem jutunk el. Jelenleg csak tüsszög meg csorog az orra, illetve ici picit levertnek tűnik.
A 4 fogból 2 már áttört, a másik 2 láthatóan át fog törni a napokban.
Igen adtam neki flamborin cseppet de sajnos úgy tűnik hogy nem segített már két éjszaka nem akar aludni szegénykém, úgy sajnálom :(
Nurofenem van itthon akkor azt fogok neki adni,legutolsó esetben szerettem volna csak a gyógyszert de ilyen sokat még erősítettétek akkor nem fogom rosszul érezni hogy gyógyszert adok neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!