Innen mennyi idő kb mire kibújik az a fog? :)
Szerintetek mennyi idő mire teljesen áttöri az ínyét? Eléggé szenved szegény, este fájdalom csillapító mellett is fel-felsír😔
De már eléggé ki van nyílva neki, remélem nem szenved még hetekig vele🤔🙂
Csatolom a képet kommentbe!
Uuh annak nagyon örülnénk!
Köszönjük szépen! 🙂
4-es válaszoló: Igen valóban már a másik fog helyén is fehéredik az ínye, gondolom rövid időn belül az is megindul kifelé😳😬
5-ös v.: van itthon algoflex baby illetve panadol is, direkt két különböző hatóanyagút vettem, ha az egyik nem használna ott a másik, az algoflex mellett is fel-fel sír 1-2x, a panadol ettől gyengébb úgy vettem észre, ha azt kap estére akkor nagyon sokszor felsír! 😔
6-os v.: uuhh tényleg? Nem tudok, nem nyúltam oda az ujjammal, de hogy őszinte legyek nem is nagyon engedi, bekenni sem tudom neki (dentinox, anaftin baby) mert ahogy hozzáérek elrántja a fejét, biztos érzékeny, fáj neki😕😕
Kedves 7-es!
Reménykedem, hogy holnapra vagy legalábbis pár napon belül nekünk látható lesz🙂
Kedves #5 válaszoló!
Bölcsesség fog fájdalomra tökéletes a nurofen, ezt szoktuk ajánlani műtétek után is (bölcsességfog).
Ami megoldás lehet, hogy elméssz a fogdokihoz, kivágja az innynek a tetejét és nem fog fájni mikor kinő, mert nem kell áttörje magát az innyen.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!