Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » A tapszeres babakat jobban...

A tapszeres babakat jobban megviseli a fogzas tenyleg?

Figyelt kérdés
Meg nen allunk fogzas elött viszont egy ismerösöm akinek kizarolagosan anyatejes a babaja semmit sem erzett a fogzasbol, edesanyja allitja hogy az anyatejben talalhato termeszetes fajdalom csillapito miatt, ami ugye a tapszerböl hianyzik, az en kisbabam tapszeres sajnos egy csepp tejem sincs mar elöre felek

2021. jan. 26. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

A nővérem első babája tápszeres volt, a második anyatejes. Semmi különbség nem volt, ugyanúgy fájt mindkettőnek.

Sőt, ha az anyatejnácik bármi mással betámadnak, állítom, hogy semmi különbség nincs a két gyerek között se fejlődésben, se kötődésben, semmiben. :)

2021. jan. 26. 14:57
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Én éppen az anyatejes babákról hallottam, hogy nagyobb súlyúak, de ez is baromság.

Fájdalomcsillapító meg pont annyi van az anyatejben,mint a tápszerben, semennyi.

Az én lányom, tápszeres és nem fájt neki a fogzás, ami szerencse, de biztosan nem a tápszer miatt alakult így.

2021. jan. 26. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12 szerintem teljesen alkati kérdés. Annyiból lehetnek most nagyobb súlyúak az anyatejes babák, hogy most ugye nem korlátozzák a szoptatás idejét. Így ha a baba jó étvágyú és az anyának van sok teje lehet pufokabb a baba, de teljesen mindegy, mert úgyis lenovik a pufok babák is meg amikor kusznak-másznak. Igazából sosem láttam igazán kövér babát, úgyhogy teljesen mindegy igazából, ez is csak ilyen hangulat keltés, nem nagyon értem az ilyeneket.
2021. jan. 26. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyatejes,iszsz fiamnál,minden fog egy rémálom. 2 hét nem alvás,nappal nyűglődés. Nincs összefüggés. A nurofen az Isten ajándéka ilyenkor és nem az anyatej.
2021. jan. 26. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Tápszeres fiamnál onnan vettük észre, hogy fogzik, hogy egyszer csak kibújt 6 foga, semmi előjele nem volt. Anyatejes unokanővérénél minden egyes fogért megszenvedtek.
2021. jan. 26. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Lányom tápszeres volt, kb. meg sem éreztük a fogzást. Este egyszer felsírt, majd visszaaludt, reggel észrevettük, hogy kibújt egy foga. Az őrlőkkel kicsit nyűgösebb volt nap közben, de az se volt vészes. Elhízott se lett, szépen gyarapodott, de egyáltalán nem volt túlsúlyos.
2021. jan. 26. 22:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon meg nyugtattatok. Tudom ez 50-50 szazalek vagy nyügös lesz vagy nem. De igy nincs extra büntudatom legalabb amiatt hogy nem sikerült a szoptatas es miattam pluszba megszenved a fogzassal is.
2021. jan. 26. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség hogy a tápszeres babák kövérebbek lennének vagy betegesebbek. Bár az én kislányom koraszülött is volt de most 5 honaposan sem duci. Eddig egyszer volt náthás mert elkapta tőlem. Baratnom kislánya 1 eves koraig szopizott mégis állandóan beteg. Nincs összefüggés hogy az első félévben mit eszik egy baba lényeg hogy fejlődjön vagy tápszertől vagy anyatejtől.
2021. febr. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!