Felső első fogak normális hogy látszódnak az íny alatt?
3 hós babám nagyon nyugtalan napok óta, üvöltve tömi az ökleit, nagyon keservesen sír közben.
Arra gondoltam mocorognak az alsó fogak. De mikor belenéztem a szájába a felső első fogak teljesen látszódnak az íny alatt. Kívan fehéredve.
Első gyereknél nem emlékszem hogy így volt e. Tudom tök nem normális dolog ebben a korban a fogzás, pláne nem a fenti fogak kapcsán. Így kérlek írjátok valamit hogy azoknak a fogacskáknak így látszódnia kell? :/ persze holnap felhívom a gyerekorvost hogy kiderítsük mi lehet a háttérben.
Mi lenne mögötte, nőnek a fogai. :D
Ahány gyerek annyiféle, az elsővel azt hiszi az ember, nála a bölcsek köve, a másodiknál azt hiszi, kétféle gyerek van, nekem harmadiknál esett le végre, hogy valóban teljesen más mindegyik. De minden nagy dologban és apróságban egyaránt. :))
Nekünk is látszódott az ínye alatt az a fehér csík felül 3 hónaposan. Mégis az alsó kettő jött ki először 5 hónaposan. Aztán egy hónap múlva jött a felső kettő. Az jobban megviselte.
És tömte az én fiam is az öklét sokszor sírva a szájába. Én kenegettem fájdalomcsillapító gélekkel,gyógynövényessel. A felsőnél az már nem ért semmit. Éjjelre kellett a nurofen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!