Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Létezik, h egyáltalán nem...

Létezik, h egyáltalán nem viseli meg a babát a fogzás?

Figyelt kérdés

Annyi rosszat hallani, a fogzásról itt, ezzel riogatják az embert én meg már fel voltam készülve a legrosszabbra... Lányomnak most bújt ki az első fogai 7,5 hónapos. Az alsó két metsző... De én semmi változást nem vettem észre rajta... Csak h mosolyog és vmi feherlik ott neki...

Van bármi esély rá, hogy akkor a többit is ilyen jól fogja viselni?

2020. ápr. 16. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély de minden fognál más lehet. Pl a fiamnál az első két fog és a kisörlők voltak a legnehezebbek, a legkevesebb kínlódás meg a felső metszőkkel és a szemfogakkal voltak.

Kislányomnál se a metszőket se az örlőket nem igazán vettük észre, viszont a szemfogakat annál inkább. Bár az első két fogánál ő is kelt éjszaka. Szemfognál is foganként 1-2 nap volt hisztisebb a szokásosnál.

Szóval tényleg bármi lehet de remélem a többi foggal se lesz gond :)

2020. ápr. 16. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó még van hátra 18. Imádkozz, hogy mind ilyen legyen
2020. ápr. 16. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A lanyomnál megkarcolt a fog mikor adtam neki kézből egy falatot,akkor láttam,hogy már 2 kint van. A többi is ugyanígy,észre se vettük. Úgyhogy van ilyen. Reménykedem,hogy a fiamnàl is így lesz 😊
2020. ápr. 16. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,persze hogy létezik.Fiam 8 hónapos volt mikor kijött a foga.Véletlenül vettem észre mikor etettem.
2020. ápr. 16. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. A lányom 2 és fél éves, mind a 20 foga kint van, jó részét onnan tudom, hogy kíváncsiságból megnéztem, mi a helyzet a fogaival. Volt olyan időszak, hogy egyszerre 8 jött, de semmi nem látszott rajta. Mi nagyon szerencsések voltunk, jó lenne, ha a kistesónál is ilyen könnyen jutnánk túl rajta.
2020. ápr. 16. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2 fog az én kisfiamat sem viselte meg. Most 4 jön neki egyszerre, magához képest kicsit nyűgösebb, az alvásán látszik, hogy zavarja, de még így is összeteszem a kezeim, hogy ilyen jól viseli. Szóval ez szerintem mindenkinél más és nyilván függ attól is, hogy éppen melyik foga jön.
2020. ápr. 16. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó ilyen helyen, mindig a rémtörténetek jönnek elő. Aki könnyen megússza nem írogat róla, hacsak nem kérdezed, mint latod.
2020. ápr. 16. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van olyan baba, nagyobbik lányomnak csak akkor vettük észre hogy jön a foga mikor az alsó kettő kezdett erzodni, nem lazasodott nem ment a hasa, most a második lányunk 5 hónapos jön a foga 10000% nyáladzik non stop , lazasodik elég sokszor sír egész nap, eddig vörös volt az inye most már tiszta fehér. Őt nagyon meg kínozza sajnos.
2020. ápr. 17. 07:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van, a fiamnak anno kettesével jöttek a fogai, de azon kívül, hogy olyankor durván nyálzott, nem történt semmi. Az meg inkább a mi "gondunk" volt, mint az övé 😃
2020. ápr. 17. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy létezik. Az én kisfiam abszolút nem szenvedte meg egyik foga kibújását sem. Csak kapkodtam a fejem, ahogy sorra bújtak ki a fogacskák.

Pedig igen későn kezdte, még a fogváltás is bőven iskolás volt, 8 éves, mikor kiesett, illetve kihúzták az elsőt. Mondjuk ha egész pontos akarok lenni, az első nagyőrlőjénél kicsit sírt is, amikor áttörte az ínyét, még vérzett is szegénykémnek, de akkor már 8 éves volt.

2020. ápr. 17. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!