Lehetséges hogy egyszerre jön az összes hiányzó foga?
Kisfiamnak 12 foga van. De a 4 szemfogát már látni, de még nem törtek át. Viszont én úgy láttam, hogy végig megvan neki dagadva és fehérlik valami az ínye alatt a hiányzó 4 helyen is..
Nagyon megviseli szegényt. Jó lenne már túl lenni rajta.
Lehetséges ez vagy csak beképzelem? Tapasztalt ilyet valaki?
13.5 hónapos
Nem hiszem hogy egyszerre jön habár minden lehetséges 😃
Lányomnak pl 5 hónaposan annyira fel volt dagadva és olyan fehér volt a felső 2 szemfoga hogy azthittem kijön. Hát 1 évesen jött ki az első foga, azóta már 8 van de szemfoga még 1 se.
Nálunk egyszerre jött
Áttört egyik nap egy.. 2 nap múlva mind a 4 szemfog kinn volt.
17 hónapos a 2. Kisőrlők is egyszerre jönnek
Ha arra gondolsz, hogy a maradek 8 foga (4 szemfog es 4 orlo) most jon egyszerre, akkor erre kicsi az esely. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nem valoszinu.
A kicsinek sem lenne jo, az tul sok lenne..
Szinten 13 honapos a fiam, a 8 szemfoga szep sorban jott eghmas utan es nem is nagyon szenvedett vele.
Az elmult 3 hetben pedig 6 foga megindult es ki is jott (4 orlofog es a felso ket szemfog), baromira megszenvedett vele.
En sem bannam, ha mar vege lenne, 6 foga hianyzik meg. De inkabb jojjenek kettesevel, szepen egymas utan, mert ez a hat egyszerre kinzas volt...
Én nagyon kívánom nektek hogy ne jöjjön egyszerre az összes, az brutális, meg szerintem ennyi idősen korai is, de sajnos bármi lehet. Az én fiam 15 hónapos volt mire a 4. szemfoga is kibújt. Októberben múlt kettő éves, az utolsó 4 örlővel nyár vége óta küzd, hullámokban és ott tart, hogy a jobb felső bármikor áttörhet, a bal felső meg domborodik az ínye alatt.
Csak miért mindig télre jut a java? Fogzáskor annyival fogékonyabb a bacikra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!