Általában mikor szokott kijönni az első fog?
Kisfiamat is 3 hónaposan kezdte gyötörni, és 6 hónaposan jött ki az elsö kettő. Jövő héten lesz 9 hónapos és most jött ki a 3. és a 4. De végig szenvedte a köztük lévő 3 hónapot is.
Igen, gyerek függő ez is. Nekem 1 éves koromban még egy fogam sem volt.
Ez minden gyereknel teljesen eltero. Az egyik gyerekem eszrevetlenul fogzott, 4 honaposan 4 foga jott es es arra emlekszem, hogy 14 honaposan 16 foga volt.
A masik gyerekkel gyakorlatilag 4-7 honapos kora kozott ulve aludtam a vegtelen szenvedes miatt, 7 honaposan egyszerre jott a 8 metezofoga, viszont utana a tobbivel nem szenvedettennyit.
Most a legkisebb 3-4 honapos koratol produkal tuneteket, de csak 6 honaposan jott az elso foga, egy honapon belul 6 osszesen. Azota eltelt kozel 2 honap, latom, hogy fogzik, par napja szenved vele de semmi jele az ujabb fognak. Lehet ez meg tobb het is...
A baratnom lanya pedig betoltottem az egy evet, mire az elso fogak kibujtak, utana jott a tobbi sorban es konnyeden.
A nagynak 6 hónaposan jött ki az első, 1 évesen 7 foga volt.
A kicsinek 7 hónaposan bújt ki, 1 évesen 4 foga volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!