Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet 4 honapos babának...

Lehet 4 honapos babának babapiskotát adni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 08:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tessék, ezt ajánlom olvasásra, és ha továbbra is okoskodni akarsz, előtte tájékozódj, mert elavult butaságokat nem szép dolog hirdetni!

[link]

2019. júl. 23. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

😂😂😂😂😂😂😂

Köszönjük Emese 😂

2019. júl. 24. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

'A mai fiatal anyukák szerencsére jobban hallgatnak espghan, who ra, mint az őskövület magyar tanokra, pl 'nem lesz tőle semmi baja', 'te is ezen nőttél fel'.'

Hallgassanak nyugodtan. Mindenki azt tesz, amit jónak lát. Ezek nem őskövület magyar tanok, külföldi javaslatok. A magyarok vannak ilyen téren berögzülve, csak 6 hós kortól mindent, a blw az ördögtől való, 4 honaposan nehogy kóstoltass, mert felnőttként gyomorbajos lesz a gyerek.

Megy a túlféltés, túlaggódás ezerrel. Aztán megnézhetjük a kérdéseket, nem fogadja el a gyerek, nem rág, köpköd, dobálja, melyre a válasz 98%-a, nem érett rá. Hát persze, hogy nem, meg kell tanítani a gyereket enni. De mindegy, nem érdekel, te 6 hós korig nem adsz semmit a babádnak, ne tedd, én adtam, mert késznek láttam rá, ez meg az én döntésem.

2019. júl. 24. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
22%

Gondolom te tudós vagy, és orvos :)

Én meg inkább hiszek nekik, mint neked, akinek fogalma sincs a biológiáról, a fejlődéstanról, a pszichológiáról. Hajtsd csak a régi rendszer berögzülését! Pont a külföldi szakmai ajánlást linkeltem, a magyarok sehol sincsenek a naprakész információkat illetően, sem az orvosok, sem a védőnők. Ezt nem én találtam ki, az egészségügyi világszervezet szorgalmazza mind a szülészet, mind a gyerekvállalás reformját, ugyanis a magyarok nem képesek felvenni a ritmust! De gondolom erről sem hallottál, mert annyira buta vagy, nem tudsz angolul, nem olvasol külföldi szakmai lapokat, nem tájékozódsz, csak habzó szájjal hajtogatod a gyakorin " de én úgy csinálom ahogy akarom!" felkiáltással mert te tökéletes anya vagy. Nem, nem vagy az, a pici babák emésztőrendszere nem áll készen, hat hónapos kor előtt, de jelentkezz Nobel díjra mert te LÁTTAD, hogy a gyereked készen állt rá pár hónapos korában :D ezt inkább ne hangoztasd mert kiröhögnek! Be kéne már látni, hogy egyáltalán nem kompetens némely szülő normálisan nevelni a gyerekét.. Atya világ.. Láttad rajta, hogy készen áll... Mégis hogyan? Mert ezt még a who - nál sem tudják! Kérlek segítsd a munkájukat ezzel a képességeddel.

2019. júl. 24. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!