Őszibaracktól fájt a babátok hasa?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdtük a hozzátáplalást. Eddig alma, alma-őszibarack, sütőtök, és ôszibarack volt .
Egyiktől se fájt a hasa, csak akkor amikor önmagában kapta az őszibarackot. Nagyon nyekergett, tekergett egész nap, semmi se volt jó neki. 3 napig kapta, 3 napig ez volt. Ma mást adtam neki, és semmi baja. Szerintetek is attól van? Jellemző hogy a barack megviselheti a babát?
#őszibarack #Hozzátáplálas
2019. júl. 17. 15:32
1/4 anonim válasza:
Egyiknek sem. Viszont a sütőtöktől nagyon, azt én nem is adtam már a kicsiknek csak 9-10 hónaposan.
2/4 anonim válasza:
Egyik fiamnak sem fájt a hasa tőle. Ha érzékenyebb, az alma-őszi kikezdheti a savát, amugy az enyeimnek nem volt bajuk tőle.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Hát ez akkor furcsa, majd lehet még próbálkozom akkor vele, demost tartok egy kis szüneet a biztonság kedvéért.
2019. júl. 17. 21:25
4/4 anonim válasza:
Az én lányomat is kinozta az őszibarck. Nagy pukik kiséretében evés után 1 órával távozott is. Másnap is ez volt úgyhogy tuti a barack. Még bébiétel formajában is tekeri a kis gyomrát úgyhogy egy ideig most felejtős a barack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!