Baj, ha még nem eszik nagyobb darabokat? Mikor fog rájönni, hogy kell megragni az ételt?
10 hónapos, 6 foga van, lent 2 fent 4.
Még mindig nagyon pépesen megy a hozzátáplálás, kicsit nagyobb darabnál fuldokolni kezd. Egyszerűen nem merek az ő kezébe adni bármit is mert képes leharapni a felét, de megrágni nem akarja, egybe nyelné le. Mikor éreznek rá a babák a dolgokra??
Én falatkákat raktam elé, amit felszedegetett a tányérról. Egyesével rakosgattam elé, mert képes az összeset betömni a szájába. Így szépen megtanult rágni akkor még csak 2 foga volt.
A pépesben nem szereti a darabokat, kiköpi vagy fulldoklik, öklendezik tőle. Leveseket szereti, ott nem zavarja ha darabos.
Ez gyereke vákogatja
Én fiamnak 11 hónapossan jöttek az első fogai de 9hónapossan már darabpssat evett.
Kezébe adtam a had játszon vele azt csak rá jön hogy meg kell kostolni mert minden játékát meg rágta.
Barátnőm lánya 13hónapos és csak püréset hajlandó enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!