Meddig van ez így rendben az evéssel?
Kérdés mikor veszi észre, hogy ti más esztek, mint ő.
Nálunk pld majdnem másfél éves volt mire leesett neki, hogy míg ő főzeléket kap hússal addig mi pld csirkehúst eszünk rizzsel(amit persze megehetne, de mondjuk nem minden nap, mert a rizs nagyon megfogja a hasát).Párom többfajta kaját nem is bír megenni ételallergia miatt.Szóval másfél évig kb 2-3 fele főztem.Aztán marhára meguntam.Össze írtuk mit bír megenni a párom,mit szeret (én nagy vonalakba mindent megeszek) és aszerint van most már főzve, hogy lehetőleg mindenki jól lakjon.
Amúgy 7.5 hónaposan szerintem felesleges + oda ültetni az asztalhoz, hogy nézze mit csináltok.
Sőt nálunk pld az uzsonna idő a gyereknek valamikor fél 5 környékén van, az apja meg csak 5 -1/2 6 fele tud enni, nem viszem ki, hogy na nézd apa hogy eszik, mert ha látja enne(annak ellenére, hogy fél-1 órája evett csak, de a súlya anélkül is szép, hogy óránként etetném).
Minden esetre szoktassátok a gondolathoz magatokat, hogy előbb -utóbb levest és főzeléket is kell ennetek, mert a gyerek se fogja megenni, ha látja, hogy ti nem eszitek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!