19honapos kisfiam semmit nem rágmeg, szinte egybe lengyel minden. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindent meg eszik jó evő. 11foga van, egyszerűen nem rágja meg az ételt félek hogy emésztési problémái lesznek mit tegyek?2019. máj. 27. 13:29
1/5 anonim válasza:
És a fulladástol jobban félnék,honnan tudod hogy nem rágja meg?
2/5 anonim válasza:
Addig, míg nem kéred ki egy szakember tanácsát, addig aprítsd neki továbbra is. De mindenképpen fordulj vele szakemberhez minél előbb, mert rágnia kellene már. És igen, lehetnek emésztési problémái az egyben lenyelt falatok miatt. Másfél éves elmúlt, én a helyedben utánajárnék, hogy miért nem rágja meg az ételt.
3/5 A kérdező kommentje:
Onan tudom hogy látom h be veszi a szájába és csak nyel egy nagyot nagyon ijesztő mindenképp orvos véleményét ki kérem köszönöm
2019. máj. 28. 20:33
4/5 anonim válasza:
Elsö vagyok,biztos tényleg nagyon ilyesztö lehet,a lányom 17 hónapos és van hogy ö is egyben nyeli le az ételt,hálistennek ritka.
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Lehet fogzáródási eltérése, emiatt fogászaton kellene megmutatnia. Másrészt lehet, hogy evés-zavara van, amivel a Heim Pál Kórház speciális részlege foglalkozik. Oda kérjenek időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!