Babakekszet mikortól adtatok pépesítve?
Figyelt kérdés
1 hónapja megy a hozzátáplálás. Védőnő szerint tegyek babakekszet a gyümölcspürébe. Ti adtatok már 1 hónappal hozzátáplálás után? Gluténtartalma miatt kérdezem. Ha igen, mennyi kekszet daráltatok bele?2019. máj. 23. 12:23
1/7 anonim válasza:
A glutént 4-7 hónapos kor között célszerű bevezetni a későbbi gluténérzékenység elkerülése végett. Én nem babakeksszel vezettem be, hanem Detki cukor stop keksszel, de tökmindegy. Először fél kekszet reszeltem gyümölcsbe, aztán pár napig egyet, aztán akármennyit.
2/7 anonim válasza:
En 7 heten keresztul vezettem be a glutént. 1 kávéskanál grízt főztem meg vízben, es azt adtam az ételéhez.
3/7 anonim válasza:
5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, 6 hónapos korában vezettem be a glutént. A tízórai gyümölcsébe reszeltem egy fél babakekszet. Ezt 1 hétig csináltam. Majd vettem 7 gabonás tejpépet és 1 mokkáskanállal tettem a gyümölcspüréjébe minden nap. Majd jött a tél, áttértem az üveges bébiételekre és ott már olyanokat vettem amibe alapból volt glutén. Pl. Sárgabarack babakeksszel
4/7 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló! Egy kérdésem enne hozzád :) Írtad hogy 7 gabonás pépet vettél, és azt tetted a gyümölcspürébe. Így simán bele lehet tenni? Vagy előtte ezt a pépet vízben kell elkészíteni és úgy beletenni?
2019. máj. 23. 18:46
5/7 anonim válasza:
Kb az elejetol adtam glutent mindegyik gyereknek, nem azt mondom, hogy az elso naptol, de kb a masodiktol.
6 honaposan kezdtem oket hozzataplalni es mar a gluten bevezeteset is javasoljak elkezdeni hamar.
6/7 anonim válasza:
3as vagyok. Csak úgy simán, 1 mokkáskanállal kimértem és belekevertem a langyos gyümölcspüréjébe. Vártam egy percet és adtam is.
7/7 anonim válasza:
Egyébként pont itt tettem fel én is ugyanezt a kérdést régebben. 🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__etele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!