Nagyon nagy problemam lenne a kislanyom 3honapos es nem akarja elfogadni a tapszert mit csinaljak?
"Az meg, hogy nem vagy képes megnézni a fogínyét mindent elmond rólad. "
Szerintem hiába nézi, ilyenkor azért általánosságban elmondható, hogy csak a fogcsírák mocorognak azaz hiába nézi nem látja.
22
A kérdező 10-es válaszára írtam.Ha foga jön az látszik a fogínyén,duzzadt,kis bevérzés szerű ,,nyom" van.Ha nem látszik duzzadtnak akkor a fogcsírák mozognak azokat valóban nem látja.Viszont marad a véleményem nem jutott első gyerekes anyaként se eszembe ,hogy akár dobozos akár forralt tehéntejet adja a gyereknek, ha nem volt étvágya, fogtam aztán vittem orvoshoz..És nem, nem itt kérnék tanácsot akkor se ha véres volna a széklete fontosabbnak érezném, hogy orvos lássa.Nonszensz.
Legalább 100 féle táp van forgalomban, ha nem több, ne adj neki tehéntejet. Forralva sem!!!!
Probald a lactogent, vagy van valamelyiknek a banános azt szoktak meg szeretni a babák, de a tehéntejjel teszed a legrosszabbat szegénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!