Mikortól kaphat a babám Nesquik kakaót?
Most 8 hónapos. Tápszerbe tenném. Nem nagy mennyiséget csak épp egy picit hogy más íze legyen. Olyan problémánk van, hogy egy idő után ráun a tápszer ízére és nem hajlandó megenni. Kérdeztem a védőnőt csak vállat vont, hogy oldjam meg de véletlenül se váltsak neki tápot...
Most pedig ez jutott eszembe csak nem tudom szabad e..
A maci kávé egy márka, ha külföldi vagy, akkor cikória kávét keress, biztosan lehet kapni.
A kakaót pedig még egy darabig felejtsd el. Kis mennyiségben is nagyon durva székrekedést tud okozni a piciknek.
Leírtam miért szeretném. Nyilván nem azért mert nekem épp úgy tetszik. Nem fogadja el a tápot, kiköpi de sír hogy éhes. Tápszert nem válthatok, így is sokat váltottunk ez miatt és a doktornő így is ki volt akadva.
Nappal nincs gond, reggel még nagy nehezen megissza a tápot, tízórai ebéd és uzsi ki van váltva de este csak sír sír de akkor sem eszi meg a tápot... Semmit sem mondtak, hogy csináljam csak vállat vontak. Nekem pedig ez jutott eszembe...
De utolsó úgy látom te okosabb vagy mint én akkor mond el mit tegyek...
Persze ez az mikor más gyerekét mindenki tudja nevelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!