Pár nap múlva már 7 hónapos és még mindig nem sikerült egy étkezést kiváltani. Mit rontottam el?
Na véletlen elküldtem, szóval az hogy ők mit kovetelnek meg nem biztos hogy egyezik a babád igényeivel. Haladj az ő tempójában. Ha erőlteted nem lesz jobb.
Hagyj rá a védőnőre.
Köszönöm a válaszokat!
4 hónaposan kezdtük úgyszintén orvos javaslatára a bukás miatt. Egyszerűen nem sikerül kiváltani.
Miért kell vele erőszakoskodni?
Az én fiam egy éves koráig semmit nem volt hajlandó elfogadni az anyatejen kívül. Egy éves koráig a tej ( tapszer ) a fő táplálék. Majd ha megérik rá, elfogadja.
9,5 hós
Igaz anyatejes
Nem váltottunk ki èrkezést
3-szor eszik szilárdat
Hol többet hol kevesebbet
Tej ugyanannyi
Megpróbáltam úgy, hogy előtte adok neki, akkor utána követeli a tejet, ha utána, akkor azután is ..ha ezeket egybek veszem akkor 6-8 -szor szopizik a 3 szilárd mellett
És annyit kpzog, hogy még mindig csesztetnek, hogy keveset hízik (150-300gr)
Nálunk hat és fél hónapos a baba, félig tápos, félig tejes. Kóstoltatnám, de nem akarja, nem ízlik neki semmi, nem kér.
A védőnő és a gyerekorvos már ugrálnak a fejemen, hogy legalább a glutént vezessem be, legalább a rizspép, vagy adjak édes banánt a babának, hátha azt megeszi. Nem érdekel, ha még nincsen készen rá (alma, répa, ilyesmik nem kellettek neki) akkor nincsen. Várunk türelemmel. Szépen gyarapszik, növöget. Csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!