Mennyi tejpépet adtok babátoknak egy étkezésre amivel jól is lakik? Mit szoktatok pluszba belerakni? A 7 gabonás tejpéphez szoktatok valamivel még valamit rakni?
Figyelt kérdés
Eddig vaníliás tejpépet adtam babámnak, a dobozon 1étkezéshez 130ml vizet írt, eddig én ennyit adtam neki. Viszont most vettem 7 gabonás tejpépet, itt már 200ml vizet ír 1 étkezéshez. Akkor most mennyi amennyit lehet adni? 8 hónapos baba2019. ápr. 2. 11:17
1/1 anonim válasza:
Ezekre mindig irdatlan nagy mennyiségeket írnak. Én nem is úgy készítem, mint az előírás, sokkal lágyabbra, hígabbra. Kísérletezni kell, hogy a babádnak mennyire van szüksége, olyan okosak, úgyis kiköpik, ha tele vannak. Én nem szoktam semmivel felturbózni, volt, hogy tettem bele egy kis banánt, de nem ízlett úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!